Seznam izdelkov po proizvajalcu Autosol

Podjetje Autosol ® je bilo ustanovljeno leta 1929  v Solingenu, Nemčija. Autosol ® je podjetje z skoraj 81 letnimi izkušnjami, tremi proizvodnimi lokacijami po vsem svetu in globalnodistribucijsko mrežo v več kot 70 državah. Poleg tega, da nudijo celotno paleto izdelkov za nego vozila proizvedenih v skladu AUTOSOL ® blagovno znamko, izdelujejo "Original BMW"izdelke, ki se prodajajo pri BMW-jevih prodajalcih po vsem svetu. Izdelki Autosol se uporabljajoza BMW, Mercedes-Benz, Audi in Volkswagen v tovarnah v Nemčiji in v tovarni Ford v Španiji.Prav tako proizvajajo izdelke za nego avtomobila za Toyoto, Texaco in Shell. Izdelke Autosol ®uporablja tudi NASA.

Dobavljati izdelke za nego avtomobilov v tovarne BMW in Mercedes-Benz je edinstven in poseben privilegij. To je bilo mogoče samo zaradi vrhunske in dosledne kakovosti Autosol
®izdelkov. V podjetju so zaposleni vodilni kemiki v Nemčiji, njihove proizvodne zmogljivosti panadzorujejo z najstrožjimi kakovostnimi standardi. Podjetje Autosol ® temelji na inovativnosti,kakovosti ter resnični strasti za lepoto in briljanten lesk.

Številni izdelki so prejeli prestižno zlato medaljo Monde Selection, ki jih podeljuje mednarodniinštitut za visoko kakovost v Belgiji. Tosvetovno konkurenco vključuje izdelke iz 600 podjetijpo vsem svetu. AUTOSOL ® METAL POLISH je osvojil zlato medaljo trikrat, to je najvišje število dovoljenih medalj, po katerem se odlikuje kot "najboljši na svetu."

na stran
7,30 €

Polirno sredstvo za aluminjaste površine

8,93 € 11,16 € -20%

Močni in učinkovito čistilo za vaš motocikel

15,75 €

Odstranjevalec zažganin in modre barve iz izpuha.

12,59 € 15,74 € -20%

Sredstvo za obnavljanje barve in maksimalno zaščito

29,13 € 48,56 € -40%

Groba polirna pasta za vozila.

7,31 €

Sredstvo za čiščenje ostankov polirnih past

10,35 € 12,18 € -15%

Čistilo za filtre partikularnih delcev

8,32 €

Vosek za dolgotrajno zaščito vozila

10,09 € 12,61 € -20%

Čistilo za motocikel- brez vode.

Prikazujem 1 - 12 od 45 izdelkov