3D ACA Flex P2500 Orange Sandpaper Disc 75mm

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


0,97 € z DDV

G-32500-O

Nov izdelek

Brusni disk za brušenje

Category: Suho brušenje.
Tag:

Več informacij

Brusni papir za odstranjevanje  pomarančne barve ali kot zaključni sloj pred poliranjem ter odpravo  sledi brušenja z papirjem P1500. Fleksibilni brusni diski 3D P2500 so izjemno kakovostni, fino rezani za uporabo po agresivnem koraku brušenja, kot je 3D P1500. Brusni papir P2500 hitro izboljša sledi brušenja P1500 na P2500, ki jih je nato neverjetno hitro in enostavno odstraniti z samim polirnim postopkom. Diske 3D P2500 je mogoče uporabiti tudi  za sam izravnavo manjše pomarančne barve, izravnavo tovarniške pomarančne barve ali izravnavo manjših napak na površini.

Skrivnost je v abrazivni tehnologiji Alpha Ceramic Alumina, ki jo je ustvaril 3D Products. Velikost delcev, oblika, trdota in rez so oblikovani in nadzorovani za ustvarjanje dolgotrajne brusilne plošče, ki hitro reže, hkrati pa pušča plitvo, enakomerno sled brušenja, ki se hitro in enostavno odbrusi oz spolira. Fleksibilne brusilne plošče 3D P2500 puščajo tako enoten, plitek vzorec brušenja, da je naporno brušenje hitrejše in lažje, prav tako pa je korak nadaljnji korak poliranja hitrejši in lažji.

Abrazivi se pritrdijo na tanek film s postopkom, ki zagotavlja enakomerno namestitev po celotnem disku. Z nadzorom velikosti in postavitve delcev nadzorujemo globino sledov brušenja in vzorec sledov brušenja. Rezultat je vzorec sledi brušenja, ki je plitek po globini in enakomeren po celotni površini. To ne pomeni samo, da se sledi brušenja hitreje in lažje polirajo, ampak pomeni tudi, da na površini pustimo več barve in ohranjamo nižjo temperaturo brušenja.

Povezani izdelki