3D ACA 520 Finishing Compound 237ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

520OZ8

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Tag:

Več informacij

3D ACA 520 Finishing Polish je drugi korak 3D polirnega sistema. Pasta za zaključni sloj po poliranju z 3D polirno pasto ACA 500 ali ACA 510. Edinstvena tehnologija z keramičnimi abrazivnimi delci ohranja temperaturo površine nižjo kot običajne paste. Zagotavlja dober odrez in izjemen finiš oz. sijaj na vseh lakih in barvah. Vsebuje najnovejše in moderne abrazive " Alpha Ceramic" kateri omogočajo bistveno daljši čas same obdelave od konvencionalnih polirnih past.  Pasta je primerna za vse vrste avtomobilskih lakov. Ne vsebuje polnil. Iz površine jo odstranimo sila enostavno z namenskimi sredstvi za odstranjevanje polirnih past. Pasto lahko uporabljamo z vsemi vrstami strojev, tako DA, kot rotacijskimi. Zaradi svoje tehnologije izjemno pozne cepitve abrazivnih delcev je izjemno ekonomična saj je poraba paste izjemno majhna. Pasta se ne praši in jo sila enostavno obrišemo iz površine. Priporočamo uporabo v kombinaciji z finimi polirnimi gobicami.

Navodila za uporabo:
Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Aluminijev oksid. Nevarno: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice in zaščito za oči/obraz. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P305+P351+P338PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. P362 Slecite kontaminirana oblačila. P332+P313 Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P330 izpirati usta. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Če se ne počutite dobro, pokličite center za zastrupitve ali zdravnika.P270 Med uporabo ne jejte, pijte ali kadite. P264 Po uporabi si temeljito umijte roke.

Povezani izdelki