Akcija!
Car-Rep ACRYLcomp 500ml

Car-Rep ACRYLcomp White Gloss 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


4,92 € z DDV

-40%

8,20 € z DDV

CR03205

Nov izdelek

Akrilna barva v spreju

Več informacij

Car-Rep® ACRYLcomp® vsebuje 30% več barvnih past kot običajne barve v spreju, zato je njena pokrivnost bistveno večja, posledično tudi manjša poraba barve. Narejena je iz mešanice akrilnih veziv in barvnih past najvišje, OE kvalitete. Ima kratek čas sušenja, več sijaja in večjo odpornst proti obrabi kot tradicionalne paste v spreju. Končni sloj je zelo trd in nudi odlično zaščito proti obrabi in kamenčki. Lahko jo uporabljate na kovinah, lesu, kamnu, betonu, steklu in mnogih ostalih materialih. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji je barvanje zelo enostavno, kot bi uporabljali profesionalno pršilno pištolo. Pršenje je zelo fino in široko, sprej pa se lahko uporablja navpično ali vodoravno. V primeru pravilne uporabe, je možnost, da barva poteče, ničelna.

Navodila za uporabo:
Po potrebi površino pred nanosom očistite in zbrusite. Pločevinko dobro pretresite (cca. 3 minute). Lak najprej preizkusite na skritem mestu. Začnite z lakiranjem s počasnimi gibi z razdalje cca. 15cm. Nanesite tanek prvi sloj, počakajte 30-60 sekund preden nanesete novega.

Varnostni napotki:
Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroča zaspanost in omotico. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 oC/122 Vsebuje: Aceton, butil acetat, 2-butanon; Butan-2-ol

Povezani izdelki