CarPro ECH2O 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

CQECH2O1000

Nov izdelek

Brezvodno pranje in quick detailer

Tag:

Več informacij

CarPro ECH2O je popolnoma nov izdelek za brezvodno čiščenje in povečevanje sijaja vozil. Zasnovan je za delo v harmoniji z keramičnimi premazi, prav tako pa je primeren tudi za čiščenje nezaščitenih ali povoskanih vozil. Razvit je na SiO2 tehnologiji in je okolju prijazen. Varno odstranjuje nesnage z vseh zunanjih površin. Površina po čiščenju dobi izjemen sijaj. Posebna formula izdelka je varna za uporabo tudi na razgreti površini ter za uporabo na neposredni sončni svetlobi. Posebni lubrikanti zagotavljajo popolnoma varno čiščenje površine, brez nastanka prask. ECH2O je primeren za uporabo tudi kot quick detailer oz. povečevalec sijaja ter kot polirni lubrikant. Je izjemno enostaven za uporabo in na površini ne pušča nikakršnih sledi in madežev.

Prednosti:
- Hibridni SiO2 detailer z povečevalci sijaja
- Čisti površino brez nastanka prask
- Deluje tudi na vroči površini ter neposredni sončni svetlobi
- Okolju prijazen izdelek
- 1L sredstva ustvarja 20L quick detailerja
- 1L sredstva ustvarja 12L sredstva za brezvodno čiščenje
- Primeren za nanos na suho ali mokro vozilo
- Odličen efekt na kromiranih delih
- Ne pušča madežev na gumi in plastiki
- Hiter in enostaven za uporabo
- Večnamenski, primeren za uporabo na skoraj vseh materialih
- Odlično deluje na zaščitenih in nezaščitenih vozilih

Navodila za uporabo:
Brezvodno čiščenje: POZOR! V kolikor je vozilo blatno ali zelo umazano ga operite z vodo in šamponom. Zredčite ECH20 z vodo v razmerju 1:5 – 1:10. Napršite raztopino na posamezen panel ter površino nežno obrišite s čisto in mehko mikro krpo. Nato sredstvo ponovno napršite na isti panel ter ga do sijaja prebrišite z novo, čisto in mehko mikro krpo. Postopek ponavljajte skozi celotno vozilo.
Quick detailer: Zredčite ECH2O z vodo v razmerju 1:10 – 1:20. Napršite sredstvo na vozilo in obrišite z mikro krpo. Krpo nato obrnite na čisto stran in površino še enkrat obrišite do visokega sijaja.

Varnostni napotki:
POZOR: H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. EUH 208 Vsebuje olje poprove mete in pomarančno olje. Lahko povzroči alergijski odziv.





Dodatki

CarPro Boa Grey 500gsm
8,97 €
wishlist
CarPro Boa Orange 350gsm
7,97 €
wishlist

Povezani izdelki