D-Con Microfiber Wash Rejuvenator 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

DCWS_201_500

Nov izdelek

Detergent za mikro krpe

Več informacij

Koncentrirano sredstvo za čiščenje in vzdržeavnje krp iz mikro vlaken, ki vsebuje encime za dodatno moč pranja. Unikatna mešanica aktivnih snovi in mehčalca zagotavlja učinkovito odstranjevanje madežev polirnih past, voskov, čistil, nesnag in bakterij, ki se zadržujejo v krpah, ob enem pa ne poškoduje krpe in hkrati ohranja čistilno sposobnost krpe. Navadni pralni praški po navadi poškodujejo krpo in tako znižujejo življenjsko dobo krpe, hkrati pa zmanjšujejo kvaliteto.

Navodila za uporabo: 
Za pranje 5 kg mikro krp doziramo 50ml sredstva. Močno umazane krpe lahko pred pranjem namočite v mešanico vode in čistila. Nato krpe operete v pralnem stroju. Peremo pri nizki temperaturi. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H315 Povzroča draženje kože. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P264: Po uporabi temeljito umiti. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za očiobraz/zašcitna obutev. P302+P352: PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.


Povezani izdelki