KochChemie Green Star 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

25001

Nov izdelek

Večnamensko, koncentrirano čistilno sredstvo

Več informacij

Visko koncentrirano, alkalno univerzalno čistilo. Primeren za čiščenje delavniških tal, notranjosti in zunanjosti vozil, industrijsko čiščenje, čiščenje motornih prostorov, razmaščevanje delov,... Posebni inhibitorji korozije zagotavljajo visoko kompatibilnost z občutljivimi kovinami kot npr. eloksiran aluminij. Green Star se lahko uporablja tudi v ekstrakcijskih sesalnikih pri globinskem čiščenju vozil ter v posebnih Tornador pištolah.

Navodila za uporabo:
Sredstvo redčite z vodo glede na umazanijo: Za čiščenje zunanjosti vozil in motornih prostorov redčite v razmerju 1:5-1:30. Nanesite na površino, pustite delovati kratek čas in nato sperite z visokotlačnim čistilcem. Za čiščenje notranjosti in tekstila zredčite v razmerju 1:10-1:20. Ostanek sredstva obrišite z vlažno krpo. Pri čiščenju tal in notranjih prostorov uporabite razmerje 1:40-1:120. Sredstva nikoli ne pustite na površini dlje kot 5 minut. Minimalno mešalno razmerje je 1:3. Pred nanosom sredstva vedno preizkustite kompatibilnost s površino na skritem mestu. Ne uporabljajte na vročih površinah. Sredstvo se ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila.
NEVARNO: H319 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj  minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli, limonen; parfumi

Povezani izdelki