D-Con Orange Degreaser & Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

DCLD_201_500

Nov izdelek

Večnamensko razmaščevalno sredstvo na bazi citrusov

Več informacij

Degreaser je odličen razmaščevalec za odstranjevanje najtrdovratnejših madežev. Primeren je za odstranjevanje raznih umazanij, zapečenih ostankov insektov, čiščenje motornega prostora, vratnih tečajev,… Kljub njegovi moči ne odstranjuje predhodno nanešenih zaščitnih premazov. Degreaser je narejen na osnovi citrusov. Odličen je za čiščenje motociklov, avtodomov, prikolic, pnevmatik, uporabljamo ga lahko celo za čiščenje orodja. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano, zato ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo v odvisnosti od umazanije. Napršite ga na umazano mesto, pustite delovati ca 60 sekund, ter nato sperite. Pri čiščenju motornega prostora, vratnih tečajev oz. drugih močneje umazanih mest si lahko pomagate tudi z krtačko ali čopičem. Pri uporabi kot predpranje ga napršite po spodnjem delu vozila in pustite delovati par minut minut. Potem vozilo sperite z vodo in operite z šamponom.

Varnostni napotki:
Vsebuje: pomarančevec, sladki, ekstrakti. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P103: Pred uporabo preberite etiketo. P261: Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264: Po uporabi temeljito umiti. P272: Kontaminirana delovna oblačila niso dovoljena zunaj delovnega mesta. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. P302+P350: PRI STIKU S KOŽO: nežno umiti z veliko mila in vode. P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to
lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P321: Posebno zdravljenje je nujno (obiščite zdravnika in seboj prinesite varnostni list za ta proizvod). P333+P313: Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362+P364: Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

 

Povezani izdelki