Chemical Guys Polishing Pad Conditioner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

BUF301_16

Nov izdelek

Vlažilno sredstvo za polirne gobice

Več informacij

Z uporabo Chemical Guys Polishing Pad Lube & Conditioner-ja postanejo vaše polirne gobice veliko lažje za uporabo. Sredstvo odpira pore na polirnih gobicah in s tem omogoča večje prodiranje past, voskov in glazov v samo gobico. Sredstvo vsebuje tudi poseben lubrikant, ki ščiti površino pred suhim trenjem med poliranjem. Redna uporaba Pad Conditionerja podaljšuje življensko dobo polirnih gobic in preprečuje trganje. Sredstvo lahko uporabite tudi za odstranjevanje ostankov polirnih past in voskov.

Navodila za uporabo: Pred uporabo polirne gobice jo popršite z Pad Conditionerjem, naneste pasto in začnite s poliranjem.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki