Chemical Guys Pure Leather Cleaner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

SPI208_16

Nov izdelek

pH nevtralno čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Leather Cleaner je unikatna formula za varno odstranjevanje madežev z usnjenih površin. Ne povzroča razbarvanja usnja. Prodira globoko v pore usnja in odstranjuje umazanijo, maščobe, sledi pisal in znoj. Sredstvo je razvito na vodni osnovi. Njegova nežna formula je dovolj nežna za redno čiščenje usnja, obenem pa je tako močen, da brez težav odstranjuje tudi najtrdovratnejše madeže. Primeren za uporabo na vseh barvah usnja. Odličen je za čiščenje usnjenih sedežev, armaturnih plošč, usnjenih oblog na vratih, jaken, čevljev, usnjenega pohištva in še in še. Sredstvo je brez barve in brez vonja ter povsem pH nevtralno. Odlično se obnese za čiščenje tako naravnega usnja kot tudi umetnega in sintetičnega. Po uporabi za seboj ne pušča nikakršnih sledi, le čisto površino.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Napršite sredstvo na čisto mikro krpo. Nežno vtrite Leather Cleaner v površino, da odstranite trdovratne madeže. Do suhega površino obrišite z novo, čisto mikro krpo. Za negovanje usnja, po čiščenju priporočamo še nanos zaščitne kreme Chemical Guys Leather Serum.

Varnostni Napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi
temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301+P312 PRI  ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite  CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav.  Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško  pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki