Poorboy's Leather Stuff 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

PB-LS-16

Nov izdelek

Čistilo in krema za usnje v enem

Tag:

Več informacij

Poorboy's World Leather Stuff je varna in nežna kombinacija čistila in kreme, z dodano UV zaščito, za čiščenje in nego usnjenih, vinilnih in gumijastih površin. Leather Stuff je popolnoma varen za uporabo na vseh usnjenih površinah, za seboj pa pušča mehak in nemasten mat finiš. Njegove nežne, ampak učinkovite sestavine bodo naredile izgled in vonj vsake usnjene površine kot nov. Odličen za uporabo na sedežih, armaturnih ploščah, naslonih za roke, gumijastih tesnilih, čevljih in še in še.

Navodila za uporabo: V kolikor je površina zelo umazana, priporočamo predhodno čiščenje z namenskim čistilom za usnje ali večnamenskim razmaščevalcem. Površino očistite s pomočjo mikro krpe ali ščetke za usnje. Lažje umazane površine lahko očistite s pomočjo Leather Stuff-a in mikro krpe ali krtačke. Umazanijo nato odstranite z čisto mikro krpo. Za nego usnja, nanesite manjšo količino sredstva naravnost v roke ali na bombažen aplikator in sredstvo dobro vtrite v površino. Pustite delovati cca. 15 minut in nato ostanek odstranite s čisto mikro krpo. Za obnovo starejšega usnja, nanesite še dodaten sloj in ga pustite stati čez noč. Zjutraj ostanek odstranite z čisto mikro krpo.

Varnostne mere: Sredstvo vedno preizkusite na skritem mestu. Hraniti izven dosega otrok. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki