Gyeon Q2M Leather Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

Q2MLC500

Nov izdelek

Efektivno čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Leather Cleaner je ultimativna rešitev za čiščenje in pripravo usnjene površine pred nanosom keramičnega premaza. Ne vsebuje mehčalcev ter za seboj ne pušča ostankov, kateri bi lahko vplivali na kvaliteto premaza. Odstranjuje umazanije in maščobe. Po čiščenju površina postane popolnoma mat. Sredstvo je primerno za uporabo na vseh tipih modernega usnja, saj je čistilo nežno in obenem učinkovito.

Navodila za uporabo: Površino pred čiščenjem najprej posesajte. V primeru manjše umazanije, napršite čistilo na mikro krpo in nežno obrišite površino. Za čiščenje bolj umazanih površin napršite sredstvo direktno na površino in skrtačite z kvalitetno ščetko za usnje. Ostanek čistila obrišite s čisto mikro krpo. Površino nato zaščitite z premazoma Gyeon Q2 Leather Coat oz. Q2 Leather Shield.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu z uradnimi predpisi. Vsebuje oranžno olje. Lahko povzroči alergijski odziv.
SESTAVINE: ES/648/2004: 15% - <30% anionske površinsko aktivne snovi, 5% - <15% neionsko površinske snovi, 5% - <15% EDTA in njene snovi, dišave (Benzyl benzoate, Linalool)

Povezani izdelki