K2 Pro DPF Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,29 € z DDV

66K2W150

Nov izdelek

Profesionalno čistilo za filtre partikularnih delcev (DPF)

Category: Čistila.
Tag:

Več informacij

Profesionalno čistilo za regeneracijo umazanih partikularnih (DPF) filtrov v dieselskih motorjih. Odstranjuje karbonske depozite in saje, ki se naberejo v filtru, brez, demontaže filtra. Hiter, enostaven in učinkovit za uporabo. Obnovi originalne parametre motorja: poveča moč, zmanjšuje izgorevanje in odpravlja napake na DPF filtru. Po uporabi povsem izhlapi in ne pušča nikakršnih sledi.

Navodila za uporabo: Pred uporabo ohladite motor. Sprostite pritisk v temperaturnem senzorju. Dobro pretresite. Cevko vstavite skozi odprtino do filtra in izpraznite celotno pločevinko za en filter. Napršite 3-5 krat, vmes pustite da se čistilo vpije v filter (cca. 5 sekund). Nastavite temperaturo ali senzor za pritisk. Zaženite motor in ga pustite delovati v prostem teku vsaj 15 minut. Nato priporočamo vožnjo vsaj 30 minut.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila za uporabo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P412 Ne izpostavljati temperaturam nad 50 C/ 122 F. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: ne ionske površinsko aktivne snovi.


Povezani izdelki