Chemical Guys Black Light 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


29,71 € z DDV

-15%

34,95 € z DDV

Nov izdelek

Hibridni premaz za zaščito in sijaj površin

Category: Glazi.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Black Light je formuliran s sintetičnimi nano delci, ki tvorijo posebno emulzijo, katera zagotavlja visoki sijaj na površini. Nova bi-mešalna tehnologija ustvarja izredno gladek sloj na površini. Posebej je primeren za uporabo na temnejših vozilih. Nova tehnologija omogoča izdelavo izredno homogenega produkta, ki zagotavlja ekstremno mehko in gladko površino. Sredstvo za doseganje najboljših rezultatov nanašamo ročno. Rezultat se pokaže že v 15 minutah. Za večjo globino lahko sredstvo nanesemo tudi večkrat. Po nanosu priporočamo zaščito z Chemical Guys V07 hibridnim sealantom.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na površino z aplikatorjem. Nanesite tanek, enakomeren sloj po celotnem vozilu. Sredstvo po petnajstih minutah obrišite z kvalitetno mikro krpo. Po želji lahko nanesete še drugi sloj, pol ure po odstranitvi prvega. Vedno uporabljajte čisto in kvalitetno mikro krpo.

Opozorila:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

 

Povezani izdelki