Microfiber Madness Incredisponge

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

MM-12

Nov izdelek

Goba iz mikrovlaken za varno pranje vozil

Več informacij

Microfiber Madness Incredsponge je goba standardne oblike za varno pranje vozil. Združuje najboljše lastnosti mikro in merino gob. Je povsem varea za uporabo in na površini ne pušča nikakršnih prask. Posebno pletenje mikro vlaken, naredi Incredisponge debelo in kompaktno. Ima izjemen čistilen učinek, zato lahko vozilo operemo z minimalnim naprezanjem. Med pranjem se umazanija skrije med mikro vlakna in s tem preprečuje nastanek prask. Ko pa jo ponovno namočite v šampon, umazanija preprosto odpade na dno vedra. Pena pod mikro vlakni je v obliki kosti, zato je goba udobna za držanje. Vpije ogromne količine tekočine.

Navodila za vzdrževanje: Incredisponge po uporabi dobro sperite s čisto vodo in posušite na svežem zraku. Vsi Microfiber Madness izdelki so pakirani v posebnih vrečkah s patentnim zapiralom, zato suho gobo pospravite vanjo in zaprite. S tem preprečite nabiranje umazanije, med tem ko gobe ne uporabljate.

Material: 92% poliester, 8% viskoza

Povezani izdelki