Autosol Aluminium Polish 750ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

AU1831

Nov izdelek

Polirno sredstvo za aluminjaste površine

Category: Paste za kovine.
Tag:

Več informacij

Polirna pasta za čiščenje in nego površin iz aluminij Zagotavlja izredno visoki sijaj na obdelanih površinah. Odlikuje jo enostavna  uporaba. Ta revolucionaren izdelek, brez amoniaka, ustvarjen v laboratorijih Dursol-Fabrik, je kot nalašč za čiščenje in poliranje gole
površine aluminija. Polirano površino pušča lepo in brez prask. Po uporabi ne pozabite na sprej Autosol Aluminium protective Oil za ekstremnodolgotrajno zaščito.


Navodila za uporabo:
Površino najprej očistimo nesnag in nečistoč s čistilnim sredstvom. Nanesemo majhno količino paste na površino, katero želimo očistiti oz. spolirati. Spoliramo s mehko krpo iz mikrofibre ali z ustrezno gobico oz. aplikatorjem. Zbrišemo s suho mehko krpo do popolnega sijaja.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vsebuje: 15-30% Nafta (zemejlsko olje), obdelana z vodikom, lahka Pozor: H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki