Leather Expert Top Coat 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

Nov izdelek

Zaščitni vrhnji sloj za usnje

Več informacij

Leather Expert Top Coat je sredstvo za zaključni sloj pri obnovi usnjenih površin. Na voljo je v različnih izvedbah. Primeren za nanos obnovo usnja v vozilih, usnjenega pohištva in usnjene galanterije. Polivretanski finiš za naravno in Faux usnje. Varuje barvo usnja in znatno izboljša odpornost proti poškodbam, vlagi in ostalim zunanjim vplivom. 

Na voljo je v 5 različicah:
- Matt
- Semi-Matt
- Satin
- Semi-Gloss
- Gloss

Navodila za uporabo:
Nanašamo z gobico ali pištolo za barvanje. Pred uporabo sredstvo dobro pretresemo. Na površino nanesemo 3-4 sloje. Vsak sloj se mora pred nanosom popolnoma suh. Za boljšo trdnost priporočamo dodajanje aditiva Leather Expert Cross Linker (5%).

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. EUH208 Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on; Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki