Microfiber Madness Incredipad XL

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

MM-32

Nov izdelek

Mikrogoba za varno pranje vozil

Več informacij

Microfiber Madness Incredipad XL je posebna, ekstra velika, ploščata goba za varno pranje vozil. Združuje najboljše lastnosti mikro in merino gob. Je povsem varena za uporabo in na površini ne pušča nikakršnih prask. Posebno pletenje mikro vlaken, naredi Incredipad XL debel in kompakten. Ima izjemen čistilen učinek, zato lahko vozilo operemo z minimalnim naprezanjem. Med pranjem se umazanija skrije med mikro vlakna in s tem preprečuje nastanek prask. Ko pa ga ponovno namočite v šampon, umazanija preprosto odpade na dno vedra. Posebej oblikovan za udobno pranje brez bolečin v roki. Vpije ogromne količine tekočine. Velikost gobe je 24x24x6cm.

Navodila za vzdrževanje: Incredipad XL po uporabi dobro sperite s čisto vodo in posušite na svežem zraku. Vsi Microfiber Madness izdelki so pakirani v posebnih vrečkah s patentnim zapiralom, zato suho gobo pospravite vanjo in zaprite. S tem preprečite nabiranje umazanije, med tem ko gobe ne uporabljate.

Material: 92% poliester, 8% viskoza

Povezani izdelki