Menzerna Super Heavy Cut 300 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

SHC300-250

Nov izdelek

Ultra groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Menzerna Super Heavy Cut Compound je najbolj groba polirna pasta iz Menzernine linije. Ima kar 25% večjo korekcijo kot Menzerna HC400! Vsebuje veliko ekstremno refiniranega aluminijevega oksida in je sposobna odstraniti vse vrste prask tudi iz najtrdejših lakov. Ne le, da odstrani večino prask, za seboj pušča izjemno visok sijaj, kakršnega ne premore nobena druga primerljiva pasta. Kljub njeni grobosti, pa po obdelavi na površini ne pušča meglice zato se lahko površino tako spolira s fino polirno pasto. Pri obdelavi nastane izjemno malo prahu ter omogoča daljši obdelovalni čas zato je pasta zelo prijetna za delo.

Prednosti:
- Maksimalna grobost paste
- Hitro delovanje
- Izjemno malo prahu
- Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije P1500
- Ne vsebuje silikonov ali polnil, zato je primerna tudi za ličarske delavnice

Navodila za uporabo: Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem, npr. CarPro Eraser. Za popolno obnovo površine površino spolirajte še z Menzerna PF2500 in Menzerna SF3500 polirno pasto, po končanem poliranju pa lahko zaščitite z zaščitnim sredstvom oz. katerim drugim voskom iz naše ponudbe.

Varnostne napotki:
Vsebuje: ogljikovodiki, C10-C13, n-alkani, izoalkani, cikloalkani, aromati. Nevarno: H372 Lahko škoduje preko osrednjega živčnega sistema pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Vrsta izpostavljenosti: vdihavanje/Inhalacija. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P314 Ob slabem počutju poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki