Microfiber Madness Drying Diamond

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

MM-29

Nov izdelek

Rokavica za sušenje vozil

Tag:

Več informacij

Microfiber Madness Drying Diamond je unikatna rokavica za brisanje vozil po pranju. Sestavljena je iz najboljših materialov, katere pri Microfiber Madness-u uporabljajo za izdelavo premium krp za sušenje vozil, Dry Me Crazy in Waverider. Ničkolikokrat se zgodi, da vam pri brisanju spodnjih delov vozila, kot so pragovi, odbijači oz. platišča krpa pade na umazana tla. Z Drying Diamond pa imate popoln nadzor nad rokavico. Brisanje pragov in platišč še nikoli ni bilo tako enostavno. Poseben trak v notranjosti preprečuje, da bi vam rokavica padla na tla. Posebni mehki robovi iz mikrovlaken preprečujejo nastanek prask tudi na najobčutljivejših površinah.

Vzdrževanje: 
Rokavico po uporabi operite v pralnem stroju, na 30°, brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo uporabo čistila Gyeon Q2M Towel Wash. Rokavico vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju. Rokavice nikoli ne likajte.

Povezani izdelki