Shiny Garage Icy Ceramic Detailer 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

SGICD1

Nov izdelek

Sredstvo za sijaj in zaščito

Več informacij

Shiny Garage ICY Ceramic Quick Detailer je visoko kakovostni produkt, mešanica aktivnih polimerov in keramičnih SIO2 delcev. Zagotavlja izjemno globino barve ter gladkost površine. Izjemno enostavna uporaba z izjemnim efektom oz. učinkom. Idealen produkt za hitro in enostavno osveževanje barve. Ustvarja vizualni efekt, kakor če bi bilo vozilo zaščiteno z keramičnim premazom. Ne pušča sledi in odstranjuje vodni kamen in prstne odtise. Lahko ga uporabljate kot samostojni zaščitni premaz oz. kot sredstvo za vzdrževanje predhodno nanešenih keramičnih premazov, voskov ali sealantov. Na površini se obdrži 5-6 pranj vozila.

Navodila za uporabo:
Vozilo operite in posušite. Nanesite manjšo količino detailerja na mehko mikro krpo. Detailer enakomerno razmažite po površini. Z drugo krpo nato panel še enkrat obrišite, da odstranite vse ostanke premaza. Vedno nanašamo na hladno površino in ne na sončni svetlobi.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH 210 Varnosti list je poklicnim uporabnikom na voljo na zahtevo. EC 648/2004: konzervansi (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).

Povezani izdelki