K2 Evos Sparta

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,97 € z DDV

V031

Nov izdelek

Premium osvežilec zraka

Tag:

Več informacij

K2 Evos je nova linija osvežilcev K2, katere predstavljajo vrhunec arome, saj so izdelane iz skrbno izbranih mešanic arom. Ekskluzivna lesena obešanka prepojena z bogato aromo vas bo navdušila. Občutljive note obešank se sproščajo kontinuirano in nadzorovano. Odstranjen je nenaden, preintenziven vonj zato aroma ostane konstantna skozi cel čas trajanja osvežilca.

Dišava Sparta:
Za pogumne. Močan, surov in brezkompromisen - to je Sparta. Sestava dišave na osnovi mošusa Vabljivo in odločno. Z energično grenivko in toplimi notami cedrovine. To vas obdaja s toplino, navdihuje in vabi na pot do slave, pušča nepozaben vtis na vsakogar, ki se usede v vaš avto.

Navodila za uporabo:
Osvežilec vzemite iz škatle ter odstranite ovoj. Obesite ga na vzvratno ogledalo oz. katero podobno mesto. Osvežilec ne sme priti v stik z občutljivimi površinami, plastiko, rokami,... Proizvajalec in prodajalec ne prevzemata za poškodbe, nastale zaradi napačne uporabe izdelka. V primeru slabosti ali slabega počutja takoj prenehajte z uporabo osvežilca.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; Juniper, Juniperus mexicana, ekstrakt, (R)-p-menta-1,8-dien, linalil acetat. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H410 Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


 

Povezani izdelki