Krauss Tools Speed Dry 200X GOLD

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 97 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 97 točke ki se lahko spremenijo v popust 19,40 €.


974,76 € z DDV

SPEED-DRY-200X-GOL

Nov izdelek

Infrardeča luč z dvema grelcema

Tag:

Več informacij

Infrardeča luč Krauss Speed Dry 200X Gold zagotavlja hitro in enostavno sušenje laka in premazov. Infrardeča luč z dvema 1100 W grelcema posuši vozilo hitro in učinkovito. Konec je z nepotrebnim čakanjem. Kratki toplotni valovi posušijo barvo od znotraj navzven. Sušilec lahko nastavite tako, da suši celotno vozilo ali le del. Površina sušenja 1000 x 800 mm. Grelne plošče lahko poljubno dodajate ali odstranjujete. Zaradi koles je premikanje otročje lahko. Sušilec je primeren za vse ličarske in detailing delavnice. Veliko zaščit za vozila potrebuje določen čas sušenja (celo 24 ur). Vozila zaščitena s takšno zaščito, se ponavadi prvih 12 ur ne sme izpostavljati zunanjim vplivom ali vlagi. Z infrardečim sušilcem, zmanjšate čas sušenja na minimum. Za vsak panel tako porabite le 10 minut, kar bi vam pri navadnem sušenju vzelo več kot 12 ur. Sušilec je zato primeren za vse profesionalne detailerje, kateri si ne morejo privoščiti, da jim avto tako dolgo stoji v delavnici.

Tehnični podatki:

- Moč grelca: 2 x 1100W
- Površina sušenja: 1000 x 800 mm
- Časovni zamik: 0-99 min
- Teža: 44 kg
- Dolžina električnega kabla: 5 m

Opozorilo: Priporočamo pazljivo ravnanje pri sušenju plastičnih površin. Toplota lahko deformira ali celo stopi plastiko!

Povezani izdelki