CarPro PolyShave Decon Pad 150mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

CQPSPAD

Nov izdelek

Disk za odstranjevanje kontaminacije

Tag:

Več informacij

CarPro PolyShave Decon Pad je nepogrešljiv pripomoček za odstranjevanje zračne rje, smole, katrana, odvečne barva in ostale kontaminacije z laka vozila. V nasprotju z polirnim plastelinom je lak očiščen bistveno hitreje in z manj truda. Po obdelavi bo lak popolnoma čist, gladek ter brez kontaminacije. Premer diska je 150mm. Narejen je iz kvalitetne polimerne gume. Primeren ja za uporabo z DA polirnimi stroji.

Prednosti:
- Izdelan iz napredne polimerne gume
- Deluje hitro in enostavno, lak po čiščenju ponovno postane gladek
- Primeren za večkratno uporabo, po uporabi ga enostavno operete pod vodo
- Kontaminacijo odstranjuje hitreje kot plastelin
- Zelo vzdržljiv, pprimeren za 30 in več povprečno velikih vozil

Navodila za uporabo: Vozilo dobro operite. Namestite PolyShave Pad na DA polirni stroj (ni primeren za uporabo na rotacijskem polirnem stroju!). Nov disk najprej uporabite na steklu, šele nato na lakirani površini. Površina mora biti med obdelavo neprestano navlažena z ustreznim lubrikantom. Površino obdelujte z nizkimi obrati (1-2) ter z zelo malo ali nič pritiska. Po končanem čiščenju panela, ga obrišite z mikro krpo ali sperite z vodo. 

POZOR: PolyShave Decon Pad je agresiven pripomoček (kot tudi polirni plastelin) in lahko na laku pusti sledi, katere nato brez težav odstranite s poliranjem. V kolikor vozila po čiščenju ne nameravate polirati, priporočamo uporabo polirnega plastelina.

Povezani izdelki