Angelwax Stripped-Ease 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

ANG51037

Nov izdelek

Odstranjevalec voskov in ostalih premazov

Več informacij

Angelwax Stripped-Ease je zasnovan posebaj za odstranjevanje sealantov in voskov s površine vozil. Hitro in enostavno odstranjuje sealante, voske in silikone, kar zagotavlja boljši oprijem novega premaza. Stripped-Ease lahko uporabljate tudi kot odstranjevalec polirnih past in olj med poliranjem. Povsem varen za uporabo.

Navodila za uporabo: Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. Napršite Stripped-Ease direktno na površino in obrišite s čisto mikro krpo. Sredstva nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del. Vozilo je nato pripravljeno za nanos novega zaščitnega sredstva.

Nasvet: Po odstranjevanju premazov z Stripped-Ease, priporočamo poliranje vozila z izdelkom Angelwax Perfect Polish in zaščito z Angelwax Ti-22, preden nanesete katerega izmed Angelwax zaščitnih carnauba voskov.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Lahko povzroča draženje kože in oči. Preprečiti stik s kožo in očmi. V primeru stika z očmi, dobro izperite z obilo vode in poiščite zdravniško pomoč. Ob zaužitju, takoj poiščite zdravniško pomoč. Ne shranjujte na neposredni sončni svetlobi. Hlapi lahko povzročajo vrtoglavico in slabost. Po uporabi embalažo dobro zaprite. Hraniti ločeno od virov vžiga. Ne kaditi. Zloraba topila je lahko smrtno nevarna. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki