Angelwax Perfect Polish 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

ANG51051

Nov izdelek

Pasta za pripravo površine pred nanosom premazov

Več informacij

Angelwax Perfect Polish je zasnovan za pripravo vozila pred nanosom izbranega sealanta ali zaščitnega voska. Primeren za ročen nanos. Varno in učinkovito odstranjuje manjše praske in oksidacijo z barvanih površin. Mikro abrazivni delci v pasti, fizično očistijo barvo in zagotavljajo bleščečo in sijočo površino.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Perfect Polish vedno nanašajte v senci in na ohlajeno površino. Nanesite z penastim ali bombažnim aplikatorjem in polirajte s krožnimi gibi ter srednje močnim pritiskom. Poliranje z večjim pritiskom lažje odstranjuje oksidacijo in lažje praske. Opozorilo! Sredstva nikoli ne uporabljajte na vročih površinah!

Nasvet:
Za najboljši rezultat, pred poliranjem površino dobro očistite z polirnim plastelinom. Po poliranju z Perfect Polish-em, površino razmastite z uporabo Angelwax Stripped-Ease in zaščitite z izbranim voskom ali sealantom.

Varnostne mere:
Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. H319 – Povzroča hudo draženje oči. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki