Akcija!
Meguiar's Final Inspection 473ml

Meguiar's M34 Final Inspection 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


8,64 € z DDV

-35%

13,30 € z DDV

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje polirnih past in olj

Tag:

Več informacij

Meguiar's Final Inspection je učinkovito čistilno sredstvo za odstranjevanje ostankov polirnih past in olj ter za predpripravo vozila na zaščitni premaz. Primeren tudi za hitro čiščenje pred oddajo vozila stranki. Njegova visoko mazivna formula odstranjuje prah, prstne odtise, lažjo kontaminacijo in je idealna za pregled površine pred poliranjem ali nanosom zaščitnega premaza. Primeren za uporabo v ličarskih delavnicah. Ima prijeten vonj ter je popolnoma enostaven za uporabo.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo pretresite. Nanašajte na ohlajeno vozilo ter v senci. Mikro krpo zložite na štiri dele. Rahlo napršite sredstvo na površino in očistite z mikro krpo. Krpo nato obrnite na čisto stran in obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. EUH208 Vsebuje: Zmes: 5-kloro-2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on in 2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on (3: 1). Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/2004: parfumi, mešanica metil kloro izotiazolinon in Metil izotiazolinon (3: 1).

Povezani izdelki