Leather Expert Leather Colourant 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,97 € z DDV

Nov izdelek

Barva za usnje

Category: Barve za usnje.
Tag:

Več informacij

Leather Expert Leather Colourant je specialna barva za barvanje in obnovo usnjenih površin izdelana na vodni osnovi. Primerna je za vse vrste usnjenih površin. Po nanosu je površina mehka in prijetna na otip. Ni primerna za semiš in nabuk. Na voljo je v različnih barvnih odtenkih.

Prednosti:
- Pripravljena za uporabo
- Elastična in fleksibilna
- Ne izsuši površine
- Ne povzroča strjevanja površine
- Ne vsebuje topil
- Vse barve za usnje se mešajo med seboj

Navodila za uporabo:
Pred uporabo je potrebno površino dobro očistiti z namenskim čistilom za usnje.

Postopek barvanja:
1 Korak: S pomočjo tekočine Leather Preparer iz površine odstranite stari sloj barve. To bo znatno izboljšalo oprijemljivost barve.
2 Korak: S pomočjo čistila Alcohol Cleaner v celoti razmastite površino.
3 Korak: S pomočjo gobice nanesite barvo za usnje z krožnimi gibi. Nadaljnje sloje lahko nanesemo tudi z pištolo za barvanje. Nanesemo 3-4 sloje. Vsak sloj mora biti pred nanosom popolnoma suh.
4. Korak: Nanesemo zaključni sloj Top Coat. Nanesemo 3-4 sloje s pomočjo gobice ali z pištolo za barvanje. Vsak sloj mora biti pred nanosom popolnoma suh. Za boljšo trdnost lahko dodamo še aditiv Cross Linker v višini 5%.

Nasvet:
V kolikor je površina poškodovana in vidne poškodbe svetujemo da luknje zapolnite z polnilom Leather Expert Filler. Sedem dni po obnovi volana ne čistite z nobenim čistilom.
Za nanos barve uprabite pištolo za nanos z šobo premera 0,8-1mm. Z nanos z manjšimi šobami barvo lahko redčite z destilirano vodo do 10%.

Varnostni napotki:
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. EUH208 Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on; Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv.

Barvna karta:

LE BARVNA KARTA.jpg

Povezani izdelki