Znižana cena!
Chemical Guys Hybrid V7 Pack

Chemical Guys Hybrid V7 Pack

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


34,23 € z DDV

-12%

38,90 € z DDV

84426

Nov izdelek

Šampon in sealant za popoln izgled vozila

Tag:

Več informacij

Komplet, ki vsebje dva izjemno priljubljena izdelka iz Chemical Guys linije Hybrid V7.

Vsebina kompleta:
Chemical Guys Hybrid V7 Hypergloss Spray Sealant 473ml
Premium premaz za ustvarjanje visokega sijaja na površini. Dobitnik nagrade: Best Quick detailer za leto 2011. Izredno obstojen premaz ki obstane že ob samem nanosu. Zagotavlja dolgotrajno jasnost na površini in maksimalno visok sijaj. Deluje na nano osnovi. Hibridna tehnologija omogoča da sredstvo hitro preide v končni finiš in zagotavlja sijaj na površini, na kateri ne pušča sledi. Primeren je za uporabo na vseh površinah kot so: krom, aluminij, steklo,...

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. 

Chemical Guys Hybrid V7 High Gloss Car Wash Soap 473ml
Chemical Guys Hybrid V7 je revolucionaren detailing šampon z visokim čistilnim učinkom in povečevalci sijaja, ki povečujejo sijaj vozila z vsakim pranjem. Gosta pena hitro in učinkovito odstranjuje vse vrste umazanije s površine vozila. Varen je za uporabo na vseh površinah. Povrača visok sijaj vozila in obnavlja odtekanje vode s površine. Vozilo po pranju ponovno postane popolnoma gladko. Hybrid V7 je popolna izbira za redno pranje vozil. Šampon je pH nevtralen in je zato popolnoma varen do zaščitenih površin.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Dodecilbenzensulfonska kislina. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. 

Povezani izdelki