Meguiar's Brilliant New Car Kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


47,58 € z DDV

-40%

79,30 € z DDV

AMIS666498

Nov izdelek

Komplet za popolno pranje vozila

Tag:

Več informacij

Meguiar's-ov komplet za popolno razvajanje vašega vozila. Vsebuje najkvalitetnejše izdelke, ki jih trenutno ponuja ta ameriški proizvajalec. Primeren tako za zahtevne uporabnike, kot tudi tiste, ki šele vstopajo v svet avtokozmetike. Zaradi priročnega pakiranja, je komplet primeren tudi kot darilo.

Vsebina kompleta:
1x Meguiar's Ultimate Wash & Wax 473ml (avto šampon z voskom)
1X Meguiar's Ultimate Liquid Wax 177ml (tekoči carnauba vosek)
1x Meguiar's Endurance Tire Gel 175ml (gel za pnevmatike)
1x Meguiar's Microfiber Wash Mitt (rokavica za pranje vozil)
1x Meguiar's Watermagnet (vafel krpa za brisanje vozil)
1x Meguiar's Krpa iz mikrovlaken Supreme Shine
2x Meguiar's Aplikator

Uporaba:
Popolna nega vašega jeklenaga konjička, le v treh korakih! Pranje, voskanje in sijaj pnevmatik.

Pranje vozila
Temeljito speremo grobo umazanijo z vodo. V čistem vedru pripravite delovno raztopino šampona Wash & wax (razmerje ca 1:120). Z rokavico za pranje Wash Mitt operite avto od zgoraj navzdol. Priporočamo dodatno vedro s čisto vodo  (brez šampona), v katerem boste sproti spirali rokavico, da bo čim manj delcev umazanije v vedru s šamponom. Prisotnost delcev umazanije na rokavici kontrolirajte tudi vizualno in jih po potrebi odstranite. Z grobimi delci lahko občutno poškodujete lak avtomobila. Ko ste avto oprali, ga ponovno sperite z vodo od zgoraj navzdol, tokrat s curkom, ki ne prši. Avto posušite/obrišite s krpo za brisanje karoserije Meguiar's Water magnet, ki je priložena v setu.

Vosakenje
Po temelitem pranju sledi voskanje vozila s priloženim tekočim voskom Meguiar’s Ultimate Liquid Wax. Manjšo kolišino voska nanesemo na priloženi Meguiar's aplikator in ga temeljito s krožnimi gibi nanesemo na površino vozila. Ko se vosek posuši temeljito zbrišemo površino s priloženo krpo iz mikrovlaken Meguiar's supreme shine. Priporočilo: Aplikator uporabljamo izključno za nanos voska.

Zaščita in sijaj pnevmatik:
Ko so pnevmatike očiščene in posušene jih je potrebno še zaščititi in jim povrniti sijaj. To naredimo s priloženim gelom za pnevmatike Tires endurance gel. Gel v manjši količini nanesemo na priloženi aplikator in ga nanesemo na stransko površino pnevmatike. V kolikor želimo še boljši učinek postopek po tem ko se pnevmatika posuši ponovimo še enkrat. Priporočilo: Aplikator ki smo ga uporabili za nanos gela uporabljamo izključno za ta namen. Opozorilo: gela ne nanašemo na tekalno površino pnevmatike.


Povezani izdelki