Meguiar's Leather Sealer - kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


28,96 € z DDV

-20%

36,20 € z DDV

AMIS6661024

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in nego usnja

Category: Kompleti.
Tag:

Več informacij

Set za čiščenje in obnovo vseh usnjenih površin v vozilu, plovilu, doma,... Specialne čistilne substance brez težav odstranjujejo tudi najtrdovratnejše madeže kot so mast, ličila, ostanki hrane, zunanja umazanija,... Varen za uporabo na starih in novih usnjenih površinah. Posebno zasnovana krema za usnje pa ustvarja zaščitni sloj na usnju, kar omogoča lažje čiščenje. Bogate negovalne snovi z dodatkom aloe vere pa naredijo usnje voljno in mehko. UV zaščita preprečuje predčasno staranje in razbarvanje usnja. Sredstva sta primerna tako za naravno kot tudi umetno usnje. Set ni primeren za čiščenje semiša!

Vsebina kompleta:

- Meguiar's čistilo za usnje
- Meguiar's krema za usnje
- Meguair's penasti aplikator
- Meguiar's mikro krpa 40x40 cm

Navodila za uporabo čistila:
Pred uporabo dobro pretresite. Proizvod najprej preizkusite na delu, ki je skrit očem. Napršite čistilo na priložeo mikro krpico in površino dobro očistite. Ostanek čistila lahko obrišete s novo, čisto mikro krpo.

Navodila za uporabo kreme:
Pred uporabo dobro pretresite. Proizvod najprej preizkusite na delu, ki je skrit očem. Nanesite kremo na priložen aplikator in v tankem sloju razmažite po površini. Pustite, da se sredstvo vpije v površino. V kolikor želite mat videz usnja, takoj po nanosu kreme površino obrišite s čisto mikro krpo. Površina je po 15 minutah suha na otip, po 24 urah pa se popolnoma posuši.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.


Povezani izdelki