Meguiar's Leather Sealer - kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


28,96 € z DDV

-20%

36,20 € z DDV

AMIS6661024

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in nego usnja

Category: Kompleti.
Tag:

Več informacij

Set za čiščenje in obnovo vseh usnjenih površin v vozilu, plovilu, doma,... Specialne čistilne substance brez težav odstranjujejo tudi najtrdovratnejše madeže kot so mast, ličila, ostanki hrane, zunanja umazanija,... Varen za uporabo na starih in novih usnjenih površinah. Posebno zasnovana krema za usnje pa ustvarja zaščitni sloj na usnju, kar omogoča lažje čiščenje. Bogate negovalne snovi z dodatkom aloe vere pa naredijo usnje voljno in mehko. UV zaščita preprečuje predčasno staranje in razbarvanje usnja. Sredstva sta primerna tako za naravno kot tudi umetno usnje. Set ni primeren za čiščenje semiša!

Vsebina kompleta:

- Meguiar's čistilo za usnje
- Meguiar's krema za usnje
- Meguair's penasti aplikator
- Meguiar's mikro krpa 40x40 cm

Navodila za uporabo čistila:
Pred uporabo dobro pretresite. Proizvod najprej preizkusite na delu, ki je skrit očem. Napršite čistilo na priložeo mikro krpico in površino dobro očistite. Ostanek čistila lahko obrišete s novo, čisto mikro krpo.

Navodila za uporabo kreme:
Pred uporabo dobro pretresite. Proizvod najprej preizkusite na delu, ki je skrit očem. Nanesite kremo na priložen aplikator in v tankem sloju razmažite po površini. Pustite, da se sredstvo vpije v površino. V kolikor želite mat videz usnja, takoj po nanosu kreme površino obrišite s čisto mikro krpo. Površina je po 15 minutah suha na otip, po 24 urah pa se popolnoma posuši.

Opozorila:
Čistilo: Draži oči, kožo, nos in grlo. Vsebuje: metasilicates, anionic surfactants. Krema: Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Lahko draži oči. Vsebuje: petroleum distilates, polymeric benzotriazole derivate.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi. Če pride v oči, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Preprečiti stik z kožo in oblačili. Če pride v stik s kožo, izperite z obilo čiste vode in poiščite zdravniško pomoč. Ne vdihavati hlapov, meglice ali spreja. Uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih. Ne zaužiti. V primeru zaužitja ne izzivati bruhanja; takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo. Po uporabi si dobro umijte roke.

Povezani izdelki