Auto Finesse Imperial Concentrate 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,52 € z DDV

66IMPC1

Nov izdelek

Koncentrirano čistilo za platišča

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Imperial je učinkovito, pH nevtralno in koncentrirano čistilo za platišča. Sestavljen je iz mešanice čistilnih in razmaščevalnih delcev, kateri brez težav odstranjujejo zavorni prah in umazanijo s platišč. Njegova visoko peneča formula zagotavlja, da se čistilo na površini obdrži dlje časa ter tako učinkoviteje očisti platišče. Imperial je zasnovan za potrebe profesionalnih detailerjev zato je popolnoma varen in zelo učinkovit za uporabo. Ni primeren za uporabo na kromiranih in poliranih platiščih.

Navodila za uporabo: Prepričajte se, da so platišča pred čiščenjem hladna. Platišče sperite z vodo, da odstranite vse večje delce umazanije. Zredčite Imperial v razmerju 1:2 za zelo umazana platišča ali 1:10 za normalno umazana. Napršite na površino in pustite delovati nekaj časa. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Za čiščenje zelo umazanih platišč si lahko pomagate tudi z gobo, krtačo ali čopičem. Platišče nato dobro sperite s čisto vodo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.