Gyeon Q2M Towel Wash 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

Q2MTW500

Nov izdelek

Čistilo za mikro krpe

Tag:

Več informacij

Mikro krpe so pomemben izjemno pomemben dejavnik pri detajlnem čiščenju vozil. Kvalitetne mikro krpe, kot naprimer Gyeon-ove, so dražje od manj kvalitetnih zato je smiselno zanje dobro poskrbeti ter jih po vsaki uporabi oprati z namenskim čistilom kot je Gyeon Q2M Towelwash. V nasprotju z ostalimi praški, se Q2M Towelwash popolnoma razgradi in na krpah ne pušča sledi in ostankov. Gyeon Q2M Towelwash ne vsebuje belil ali mehčalcev, saj omenjena dodatka sčasoma poškodujeta strukturo mikro krpe. Odličen tudi za čiščenje aplikatorjev iz mikro vlaken, merino rokavic in penastih polirnih gobic.

Prednosti:
- Ohranja mikro krpe mehke in kvalitetne kot prvi dan
- Ne vsebuje belil ali mehčalcev
- Majhna poraba 

Navodila za uporabo:
Za polovico bobna (boben do 8 kg) dodajte 30ml čistila v posodico za prašek ter izberite pralni program z najvišjo temperaturo 40°C in 1000 obrati. Za cel boben dodajte 50ml čistila in operite po enakem programu. Krpe po pranju posušite na zraku, izogibajte se sušenju v sušilnem stroju, radiatorjih ali ostalih virih toplote. Te namreč poškodujejo krpo in skrčijo, krpa pa izgubi mehkobo in vpojnost.

Varnostni napotki:
POZOR: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki