EZ Detail Brush Mini 320mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

EZMINI

Nov izdelek

Profesionalna krtača za čiščenje platišč

Tag:

Več informacij

EZ Detail Brush je verjetno najboljša krtača za čiščenje platišč, kar ste jih kadarkoli imeli. Dolžina krtače je 32cm. Zasnovana je za hitro in učinkovito čiščenje. Omogoča nežno čiščenje platišč vseh velikosti in oblik. Posebno oblikovane najlonske ščetine brez praske očistijo še tako občutljiva platišča. Prilagodljiv, na novo zasnovan ročaj krtače je odebeljen, ni pa izgubil izjemne prožnosti. Navadne ščetine na krtačah ščasoma izgubijo obliko. Pri tej krtači se to ne zgodi. Med pranjem se posebne spominske ščetine popolnoma prilegajo površini, ko pa krtačo spetere z vročo vodo, se jim oblika povrne. Krtača je odporna na vse vrste kemikalij. Cel ročaj je ovit s plastiko, kar preprečuje poškodbe na platiščih. Posebno oblikovan ergonomski ročaj preprečuje bolečine v roki. Prav tako je primerna za čiščenje motornih prostorov vozila in motociklov.

Nasvet: Ko zaključite s čiščenjem, ščetine sperite z vročo vodo, krtačo pa obesite s ščetinami navzdol. Tako se ščetine ponovno povrnejo v prvotno obliko.


Povezani izdelki