Kunagone Wild Animals repelent

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


4,97 € z DDV

81951

Nov izdelek

Naravni odganjalec divjih živali

Tag:

Več informacij

KunaGone je učinkoviti in naravni odganjalec kun in ostalih divjih živali. Vsi vemo kakšno škodo nam lahko naredijo divje živali pod pokrovom motorja. Kunagone odganjalec je idealna rešitev. Odlikuje ga enostavna uporaba in odlična zaščita. Sestavljen je iz mešanice m dlak psov različnih pasem, termično obdelanih z dodatkom  izbrane kompozicije dišav in rastlinskega voska za podaljšanje delovanja izdelka. Zadošča, da vrečko namestite pod pokrov motorja vozila, na podstrešje ali kak drugi prostor. Specialni vonj izdelka ustvari zaščitno pregrado in tako učinkovito ščiti pred živalmi. Sredstvo učinkuje ca 3 mesece od odprtja oz namestitve.

Navodila za uporabo:
Sredstvo ovijemo iz zaščitne folije in ga s pomočjo priložene vrvice namestimo na varno mesto pod pokrovom motorja. Za namestitev v vozilo priporočamo namestitev 1-2 kosa. V kolikor želimo namestiti na podstrešje priporočamo namestitev 2-5 kosov. Namestimo tako, da sredstvo ni dosegljivo otrokom in ostalim živalim.  Na priloženi kartonček zabeležimo datum namestitve, tako da lahko sredstvo ob pravem času zamenjamo. 

Varnostni napotki:
Proizvoda se ne sme nameščati v vozilu v bližini motorja ali vrtečih se delov ter na podstrešju v bližini dimnika. Proizvod namestite na varno mesto in se prepričajte, da je čvrsto privezan. Hraniti izven dosega otrok in živali. Ne sme se shranjevati na mestih, kjer temperatura dosega več kot 45˚. Osebe, ki so alergične na pasjo dlako uporabljajo proizvod na lastno odgovornost.


Povezani izdelki