Angelwax Über-Lube 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

ANG50139

Nov izdelek

Lubrikant za polirni plastelin

Tag:

Več informacij

Angelwax Über-Lube v kombinaciji s polirnim plastelinom odstranjuje kontaminacijo in zračno rjo z barvanih in steklenih površin vašega vozila. Ultra gladka formulacija lubrikanta omogoča hitro, enostavno in povsem varno uporabo polirnega plastelina. Karoserija in stekla na vozilu so dnevno izpostavljena kontaminaciji zaradi različnih industrijskih ali kemičnih dejavnikov kot so ptičji iztrebki, katran, smola, zračna rja in sol. Te škodljive delce ponavadi ne morete odstraniti le z čistilom ali preprostim poliranjem, temveč le z uporabo polirnega plastelina in lubrikanta. Po čiščenju je površina pripravljena za poliranje ali nanos zaščitnega premaza. Angelwax Über-Lube je primeren za uporabo z vsemi proizvajalci polirnih plastelinov.

Navodila za uporabo: Po pranju in sušenju vozila, na površino nanesite Angelwax Über-Lube. Nato z polirnim plastelinom očistite del po del vozila. Po čiščenju panel obrišite s čisto mikro krpo.

Nasvet: Po končani dekontaminaciji z Über-Lube, površino ročno spolirajte z Angelwax Perfect Polish-em in nanesite poljuben zaščitni vosek. Tako vozilu povrnete bleščeč sijaj in popolnoma gladko površino.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. V primeru stika z očmi, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ob zaužitju, takoj poiščite zdravniško pomoč. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in zmrzovanju. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki