Gyeon Q2M Clay Lube 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,95 € z DDV

Q2MCL500

Nov izdelek

Lubrikant za polirni plastelin

Več informacij

Gyeon Q2M Clay Lube je mazalno sredstvo za uporabo v kombinaciji z Gyeon polirnim plastelinom. Kljub temu, da je lubricant že pripravljen za uporabo, ga lahko brez težav zredčite z vodo v razmerju do 1:10. Je pH nevtralen zato optimizira delovanje polirnega plastelina ter ga ne poškoduje. Njegova formula je zares spolzka zato je lubrikant popolnoma enostaven za uporabo.

Prednosti:
- Ne vpliva ali poškoduje polirnega plastelina
- Lubrikant lahko zredčite z vodo v razmerju 1:10
- pH nevtralen

Navodila za uporabo: Za najboljše rezultate uporabljajte Gyeon Q2M Claylube v kombinaciji z polirnim plastelinom Gyeon Q2M Clay. Q2M Claylube lahko uporabljate tudi v kombinaciji z ostalimi plastelini. Lubrikant napršite na površino in jo očistite s polirnim plastelinom. Ostanek sredstva obrišite s čisto mikro krpo ali sperite z vozila. Sredstva ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi.

POZOR: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.


Povezani izdelki