Gtechniq C4 Trim Restorer 15ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

C40015

Nov izdelek

Nano zaščitni premaz za plastične površine

Tag:

Več informacij

Gtechniq C4 je permanenten zaščitni premaz za vse plastične površine z neprimerljivo obstojnostjo. V nasprotju z ostalimi izdelki na trgu, C4 ustvarja izjemno tanek sloj (cca. 30nm), kar pomeni da površini ne doda visokega in neprivlačnega sijaja temveč površina postane ponovno nahranjena in črna. Obstojnost premaza je cca. 2 leti z enim samim nanosom.

Navodila za uporabo:
Sredstva ne redčite z vodo. Nanašajte pri temperaturah višjih od 5°C in ne na neposredni sončni svetlobi. Priporočamo uporabo zaščitnih rokavic. V kolikor produkt nanašate v zaprtih prostorih, si zagotovite ustrezno prezračevanje. Pred nanosom se prepričajte, da je površina popolnoma čista. Priporočamo čiščenje z Gtechniq W2 Universal Cleaner, v mešalnem razmerju 1:10. Nanesite manjšo količino sredstva na priložen aplikator in razmažite C4 po površini. Površino takoj obrišite s čisto mikro krpo, da odstranite ostanek sredstva. Čas sušenja premaza je 12 ur. V tem času vozila ne izpostavljajte vodi ali vlagi.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Strupeno pri zaužitju. Draži kožo in oči: preprečiti prekomerno izpostavljenost. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut in poiskati zdravniško pomoč. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.


Povezani izdelki