Gtechniq Crystal Serum Light 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


84,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,99 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 14,99 €
Odplačati želim čim prej
3 x 29,68 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 29,68 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

CSL003

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Crystal Serum Light je potrošniška verzija svetovno znanega zaščitnega premaza Gtechniq Crystal Serum, kateri je namenjen le za profesionalno uporabo. Serum Lihgt zagotavlja 80% zmogljivosti profesionalnega Seruma. Na površini vozila ustvarja ultra vzdržljiv zaščitni keramični sloj, visok sijaj in popolnoma gladko površino. Po nanosu stopnja sijaja ostane nad 90% bistveno dlje časa kot pri podobnih proizvodih. Visoko odporen keramični premaz je odporen na kemikalije od pH2 do pH12. Premaz omogoča hitro in enostavno čiščenje vozila, tudi odstranjevanje smole, katrana in vodnega kamna postane popolnoma enostavno. V nasprotju z voski in organskimi polimernimi premazi je Serum Light bistveno bolj odporen na nizke in visoke temperature. Temperaturna obstojnost Seruma je od -40°C do +250°C. Obstojnost nanešenega premaza je 3 do 5 let, ob ustreznem vzdrževanju.

Vsebina kompleta:
1x Gtechniq Crystal Serum Light 30ml
1x Gtechniq AP2 aplikator za nanos
1x pipetka za nanos premaza
1x latex rokavice
1x navodila za uporabo

Navodila za uporabo:
CSL vedno nanašajte v notranjih prostorih, vozilo pa mora v delavnici ostati vsaj 12 ur po nanosu. Primerna temperatura za nanos Seruma je med +3°C in +25°C. Vozilo operite in odstranite vso kontaminacijo ter morebitne zaščitne premaze. Po potrebi vozilo tudi spolirajte. Površino pred nanosom razmastite z Gtechniq Panel Wipe. Nadenite si priložene zaščitne rokavice, da preprečite stik CLS z kožo. Navlažite aplikator z dvema polnima mericama priložene pipetke in enakomerno razmažite premaz po aplikatorju. Stekleničo s CLS dobro zaprite, ne držite odprte v roki med nanašanjem, da preprečite prehitro sušenje izdelka. Z križnimi gibi nanesite sredstvo na panel velikosti 40x40cm. Po nanosu sredstva na panel, odstranite odstanek z mikro krpo. Za popolno odstranitev ostankov priporočamo uporabo dveh mikro krp. Ostanka ne odstranjujte s prevelikim pritiskom saj lahko poškodujete nanešen premaz. Površino vozila vedno pregledujte z kontrolno lučko, svetloba naj bo čim nižja. Pazite, da se CSL ne zasuši na krpi, tako postane premaz težji za odstranjevanje. Če ste na katerem mestu premaz pozabili odstraniti, mesto ponovno spolirajte in nanesite Serum še enkrat. Uporabljene mikro krpe takoj namočite v vodi in jih operite ter posušite kakor hitro lahko. Odprto stekleničko CSL porabite v 3 mesecih. Stekleničko hranite na suhem in hladnem mestu ter ne na neposredni sončni svetlobi. Za maksimalen efekt in popolno odtekanje vode priporočamo, da čez CSL nanesete še Gtechniq EXO.

Varnostni napotki:
Pozor: Povzroča draženje kože. 
Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti vdihavanje meglice/hlapov/dima. Po uporabi temeljito umiti roke in druge izpostavljene dele telesa. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Preprečiti sproščanje v okolje. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Dodatki

Gtechniq EXOv4 Ultra Durable Hybrid Coatin...
52,48 €
wishlist
Gtechniq Panel Wipe 500ml
19,97 €
wishlist

Povezani izdelki