Bilt-Hamber Auto-Wash 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

BHAW500

Nov izdelek

Visoko koncentriran šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Bilt-Hamber Auto-Wash je visoko zmogljiv in okolju prijazen šampon izdelan na podlagi najnovejših tehnologij za enostavno in učinkovito pranje vozila pred voskanjem. Auto-Wash deluje antikorozivno zato je idealen tudi za lastnike starejših vozil. Je zelo koncentriran, saj ga lahko redčimo tudi 1:2000. To ga naredi tudi izjemno ekonomičnega in cenovno ugodnega. Za pranje celotnega vozila tako porabite le eno čajno žličko šampona. Bogato penjenje bistveno zmanjša možnost nastanka prask pri pranju. Bilt-Hamber Auto-Wash je bil izbran za najboljši šampon v letu 2015 s strani revije Auto Express.

Navodila za uporabo:
Zredčite 5ml šampona v 10L vedro vode. Z visokotlačnim čistilcem v vedru ustvarite gosto peno. Vozilo operite od strehe navzdol ter nato dobro sperite z vodo. Šampona nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali vročih površinah. Vozilo po pranju obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.  P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. 

Povezani izdelki