Gtechniq C5 Wheel Armour 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

C50030

Nov izdelek

Nano zaščita za platišča

Tag:

Več informacij

Zaščitnpremaz za platišča, zasnovan na podobni tehnologiji kot Gtechniq C1 Crystal Lacquer in C4 Permanent Trim Restorer. C5 zagotavlja eno izmed najboljših zaščit za platišča, tako aluminijasta kot jeklena. Zaradi njegove unikatnega in izjemnega oprijema je njegova zmogljivost neverjetna. Odporen je na umazanijo in kontaminacijo, kemična vez med platiščem in C5 pa ustvarja premaz izjemno obstojen. Premaz ne potrebuje posebnega vzdrževanja, njegova obstojnost je cca. 2 leti.

Navodila za uporabo: 
Sredstva ne redčite z vodo. Nanašajte pri temperaturah višjih od 5°C in ne na neposredni sončni svetlobi. Priporočamo uporabo zaščitnih rokavic. V kolikor produkt nanašate v zaprtih prostorih, si zagotovite ustrezno prezračevanje. Pred nanosom se prepričajte, da je površina popolnoma čista. Priporočamo čiščenje z Gtechniq Panel Wipe razmaščevalcem. Z priloženim aplikatorjem nanesite C5 na platišče. Ostanek takoj obrišite z čisto mikro krpo. Čas sušenja premaza je 12 ur. V tem času platišč ne izpostavljajte vodi ali vlagi. C5 je varen za uporabo na vseh vrstah platišč, tudi satenastih in mat (C5 ne dodaja nikakršnega sijaja). Zaščitena platišča ne čistite z močnimi detergenti ali kislinami, vsa umazanija bo brez težav odstranjena za navadnim avto šamponom ali čistilom na osnovi citrusov.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. 
Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti v tesno zaprti posodi. Preprečiti sproščanje v okolje. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.




Povezani izdelki