Shiny Garage Clay Block

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

SG16.96

Nov izdelek

Blok za pripravo površin

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Specialno oblikovan Penast aplikator, prevlečen s polimerno gumo za odstranjevanje kontaminacije. Je enostaven za uporabo in bistveno bolj odporen kot navaden polirni plastelin. Odstranjuje zavorni prah, zračno rjo, suho drevesno smolo, ostanke insektov in ostalo trdovratno nesnago. Površina po čiščenju postane popolnoma gladka. Clay Block lahko za seboj pusti manjše praske, katere so enostavno odstanljive s finim poliranjem. Primeren je tudi za uporabo na steklenih površinah. Lahko ga uporabimo 30-50 krat. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite. Namočite Clay Block v mešanico šampona in vode ali napršite z polirnim lubrikantom. in pustite par minut, da se dobro namoči. Z križnimi gibi dobro očistite površino. Med čiščenjem ne uporabljajte pritiska in Clay Block večkrat namočite v mešanico ali napršite z lubrikantom.  Vozilo po čiščenju še enkrat operite in posušite. Po uporabi Clay Block sperite, posušite in shranite v originalno embalažo. Priporočamo uporabo v kombinaciji z polirnim lubrikantom. 

Povezani izdelki