Znižana cena!
Gyeon Q2 View 30ml

Gyeon Q2 View 20ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


25,47 € z DDV

-15%

29,97 € z DDV

Q2VIEW20

Nov izdelek

Keramična zaščita za stekla

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2 View je nano zaščitni pramaz za steklene površine, z odlično obstojnostvo in ekstremno hidrofobnim učinkom. Primarna naloga premaza Q2 View je varnost voznika in ostalih potnikov ter udobnejša vožnja v težavnih vremenskih pogojih. Slabši kot so vremenski pogoji, bolj mora biti voznik osredotočen na vožnjo. Gyeon Q2 View zagotavlja bistveno boljši pogled na cesto, ker ohranja steklo čisto, odbija vodo in umazanijo ter povečuje transparentnost. Q2 View združuje dve ključni prednosti premazov za steklo; obstojnost in hidrofobnost. Obstojnost premaza na vetrobranskem steklu je cca. 12 mesecev na stranskih steklih pa je obstojen tudi do 36 mesecev.

Prednosti:
- Ustvarja odličeh hidrofoben sloj
- Varnejša vožnja v težjih vremenskih pogojih
- Zmanjšuje uporabo brisalcev
- Obstojnost premaza cca. 12 mesecev, na stranskih steklih do 36 mesecev
- Varen za uporabo na vseh vrstah stekel

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 Repel 20ml
- 1x Q2 Cleanse 20ml
- 1x Aplikator za nanos
- 4x Semiš krpice za nanos

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: >12 mesecev /20.000 km
- Samočistilen efekt: >50km/h
- pH toleranca: pH 2-11
Alkoholna toleranca: Polna
- Pokrivnost: 20ml / steklo

Navodila za uporabo:
Gyeon Q2 View nanašajte v suhih pogojih in ne na neposredni sončni svetlobi. Steklo dobro operate in razmastite z Gyeon Q2M Prep. Okoli aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo nanesite par kapljic čistilca Gyeon Q2 Cleanse ter ga z krožnimi gibi vtrite v steklo. Ko pripravite vsa stekla, jih obrišite z vlažno mikro krpo za  stekla. Na površini ne sme ostati nobena sled. Nato zamenjajte krpico na aplikatorju, nanjo nanesite zaščitni premaz Gyeon Q2 Repel ter ga z krožnimi gibi razmažite po površini. Ker sredstvo hitro hlapi, ga je potrebno na novo nanesti na aplikator, pred vsakim steklom. Ko zaščitite vsa stekla jih obrišite z suho, kvalitetno krpo za stekla. Brišite, dokler ne ustvarite popoln, kristalen izgled. Vozilo 12 ur pustite na toplem in suhem mestu, da se premaz popolnoma posuši  Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, vsak panel posebej segrejte na 60° za 10 minut.

Gyeon Q2 Cleanse:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. NE izzvati bruhanja.

Gyeon Q2 Repel:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki