K2 Gravon Ceramic Coating - Refill

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


41,35 € z DDV

66K2G031

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Več informacij

K2 Gravon je keramični premaz za zaščito vseh zunanjih lakiranih površin Vašega vozila. Keramični premazi so trenutno znani kot najobstojnejša zaščita lakiranih in ostalih površin vozila. Zagotavljajo bistveno večjo trdnost kot najtrše barve. Premaz ščiti vozilo pred manjšimi praskami, umazanijo, UV žarki, slojo, ptičjimi iztrebki, kislim dežjem, drevesno smolo, ostanki insektov in celo mehanskimi poškodbami kot so udarci kamnov. Preprečuje tudi bledenje barve ter ohranja njen prvotni izgled. Površina po nanosu postane izjemno hidrofobna, odbija vodo in umazanijo ter poskrbi, da vaš jekleni konjiček ostane čist dalj časa. Ob pravilnem nanosu in rednem vzdrževanju nudi kar 5 letno zaščito vozila, kar ga uvršča med najobstojnejše premaze na trgu. Poleg njegove obstojnosti ga odlikuje tudi spektakularen sijaj, bistveno višji kot pri uporabi klasičnih voskov ali sealantov. K2 Gravon je primeren tako za profesionalno kot tudi za domačo uporabo. 

Vsebina kompleta Refill:
- 1x K2 Gravon 50ml

Navodila za uporabo:
Optimalna temperatura med nanosom premaza naj bo med 10-35°C. Vedno ga nanašajte v delavnici oz. garaži ali v drugih pokritih prostorih. Ne nanašajte ga v prekomerno vlažnih prostorih. Površina naj bo popolnoma čista voskov, katrana, umazanije, olj in ostalih depozitov. Priporočamo predhodno poliranje vozila oz. razmaščevanje z namenskim razmaščevalcem na alkoholni osnovi. Priporočamo tudi čiščenje laka s posebnim polirnim plastelinom. Stekleničko s sredstvom dobro pretresite. Okoli penastega aplikatorja ovijte krpico ter nanjo nanesite 6-8 kapljic premaza. Z križnimi gibi nanesite sredstvo na površino, ki naj ne bo večja od 50 x 50 cm. Pustite 3-5 minut (pri temperaturi okoli 20°C), da se premaz sprime s površino ter ga nato odstranite s priloženo mikro krpico. Premaz se na površini ne sme zasušiti! 1 uro po nanosu prvega sloja nanesite še drugega (za maksimalno trdnost se priporoča nanos treh slojev). Po končanem zadnjem sloju priporočamo še zaščito z tekočim sealantom kot npr. K2 Gravon Reload, da preprečite poškodbe premaza v prvih tednih. 8 ur po nanosu premaza vozila ne izpostavljajte zunanjim vplivom, vodi ali vlagi ter ga vsaj 7 dni ne perite z kakršnimi koli detergenti in šamponi. Vsake par mesecev priporočamo še nanos tekočega sealanta, s tem podaljšujete življensko dobo premaza.

Varnostni napotki:
Vsebuje: cyclosilazanes, octamethylcyclotetrasiloxane Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H314 – Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H361 – Sum škodljivosti za plodnost ali nerojenega otroka. H413 – Lahko ima dolgotrajne škodljive učinke na vodne organizme. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P280 – Nositi zaščitne rokavice. P303 + P361 + P353 – PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. 

Povezani izdelki