Znižana cena!
CarPro C.Quartz Gliss 30ml

CarPro C.Quartz Gliss 30ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


37,46 € z DDV

-25%

49,95 € z DDV

CQGLISS30

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

CarPro C.Quartz Gliss je ultra gladek in svetleč nano keramični premaz, kateri se odlično obnese kot nadgradnja obstoječega C.Quartz keramičnega premaza. Gliss zmanjšuje obrabo predhodno nanešenega keramičnega premaza, zmanjšuje oprijem umazanije na zaščiteno površino ter bistveno zmanjša nastanek sledi vodnega kamna, kar je še posebej problematično pri temnih vozilih. Površina po nanosu postane izjemno hidrofobna vozilo pa dobi neprekosljiv sijaj. Gliss je zelo enostaven za nanos ter je primeren za uporabo tudi kot samostojni zaščitni premaz. Obstojnost premaza je 6-12 mesecev, odvisno od vzdrževanja.

Prednosti:
- Ustvarja izjemno gladko površino
- Antistatičen, preprečuje nabiranje prahu
- Doda debelino predhodno nanešenemu keramičnemu premazu
- Poveča odpornost na nastanek sledi vodnega kamna
- Ustvarja izjemno hidrofobno površino
- Poveča sijaj ter podaljša življensko dobo predhodno nanešenemu keramičnemu premazu
- Primeren za uporabo tudi kot samostojen zaščitni premaz

Navodila za uporabo:
Površina mora biti pred nanosom premaza popolnoma suha in čista. Okoli priloženega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo nanesite manjšo količino premaza (eno črtico). S križnimi gibi premaz enakomerno nanesite na površino v velikosti cca. 60cm2. Počakajte, da se na površini ustvari bel film in nato ostanek sredstva takoj obrišite z ustrezno mikro krpo. V primeru, da se premaz na površini zasuši ga nanesite še enkrat in takoj obrišite. V primeru nanosa dveh slojev naj bo razlika vsaj eno uro (v primeru uporabe IR grelcev manj). Gliss lahko nanesete na svež C.Quartz premaz štiri ure po nanosu oz. eno uro v primeru sušenja C.Quartz premaza z IR lučjo. 

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vsebuje: Vsebuje: Topilo Stoddard nafta z nizkim vreliščem – neopredeljeno Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki