Gyeon Q² Pure 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 7 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 7 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,40 €.


79,95 € z DDV

Q2PURE30

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Več informacij

Gyeon Q² Pure je debela, trda in izjemno hidrofobna keramična zaščita laka. Q² Pure povrne izgled laka na popolnoma nov nivo, zagotavlja čisti 'candy' sijaj vozila. Gosta formula potrebuje le en sloj, kar naredi Q² Pure enostaven in hiter za nanos. Je zelo napreden zaščitni premaz na SiO2 osnovi, kateri se nanaša podobno kot naravni carnauba voski. Q² Pure je primeren tako za začetnike kot tudi profesionalne detailerje. Komplet vsebuje ergonomičen aplikator, kateri zagotavlja hiter in učinkovit nanos premaza. Q² Pure združuje dve ključni kvaliteti dobrih keramičnih premazov - visoko stopnjo sijaja in ekstremno odpornost. Medtem, ko vaše vozilo ščiti pred vsemi vrstami zunanjih vplivov mu po drugi strani zagotavlja neprekosljiv sijaj. Vozilo po nanosu izgleda kot, da bi ga prevlekli s tanko plastjo stekla (ob ustrezni predpripravi).

Vsebina kompleta:
- 1x Q² Pure 30ml
- 1x Q²M Cure 100ml
- 1x aplikator
- 4x semiš krpice za nanos

Specifikacije:
- Poraba: 30ml/ vozilo
- Trdota premaza: 9H
- Kontaktni kot: >110'
- pH toleranca: 2-11
- Debelina premaza: 0,2 - 0,5qm
- Obstojnost: >18 mesecev/ 30K km    

Navodila za uporabo:
Gyeon Q² Pure nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Okoli penastega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo z priloženo pipetko nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

NEVARNO:
Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki