Znižana cena!
Scholl Concepts Shock2Cut 500g

Scholl Concepts Shock2Cut 500g

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


35,78 € z DDV

-15%

42,09 € z DDV

103030

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Polirna pasta Scholl Shock2Cut je izjemna visokozmogljiva polirna pasta, posebej zasnovana za poliranje na vseh tipih avtomobilskih lakov. Vsebuje moderno IPT tehnologijo (Intelligent powder technology) katera omogoča brezprašno obelavo in izjemne rezultate. Zahvaljujoč izjemnemu in ekstremnemu rezu ter vrhunskim značilnostim visokega sijaja v le nekaj sekundah izloči tudi najgloblje in najhujše poškodbe barve. Pasta je primerna za uporabo v kombinaciji z rotacijskimi in ekscentričnimi polirnimi stroji. Pasta ne vsebuje polnil, silikonov in toksičnih snovi.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim namenskim razmaščevalcem.

Varnostni napotki:
EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski EUH 210 Varnosti list na voljo na zahtevo.P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 

Povezani izdelki