Carbon Collective Platinum Wheels Coating 15ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,97 € z DDV

CCPWC015

Nov izdelek

Keramična zaščita za platišča

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Platinum Wheels je keramični premaz za zaščito barvanih, lakiranih, prašno barvanih, inox in brušenih alu platišč. Premaz ščiti platišča pred umazanijo, zavornim prahom, mikro praskami in ostalimi nesnagami. Premaz je odporen na temperature in kemikalije in je ob pravilnem nanosu obstojen do 24 mesecev. Platišča zaščitena z premazom Platinum Wheels so popolnoma enostavna za čiščenje in vzdrževanje. 15ml steklenička premaza zadošča za 6-8 platišč (odvisno od velikosti). Z premazom lahko brez problema zaščitite tudi centrirne obročke in zaključke izpušnih cevi.

Vsebina kompleta:
- 1x Platinum Wheels 15ml
- 5x aplikator za nanos
- navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: do 24 mesecev, odvisno od vzdrževanja
- pH toleranca: pH 2-11
- Kontaktni kot: 110°

Navodila za uporabo:
Premaza nikoli ne nanašajte pri temperaturah nižjih od 5°C. Vedno ga uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih ob uporabi zaščitnih rokavic. Premaza nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi. Odlično pripravljena podlaga je ključ do maksimalne obstojnosti premaza, površina mora biti pred nanosom popolnoma čista in brez kakršnih koli voskov ali sealantov. Priporočamo, da površino razmastite z 30% mešanico izopropilnega alkohola. Na priložen aplikator nanesite 2-3 kapljice premaza ter ga s križnimi gibi nanesite na površino. Pustite 2-3 minute, da se premaz sprime s površino ter ga nato nežno obrišite z čisto in kvalitetno mikro krpo.  Priporočamo, da aplikator zamenjate po vsakem zaščitenem platišču.

Vzdrževanje:
Ustrezno vzdrževan keramični premaz bo na površini zdržal do dve leti. Platinum Wheels ne potrebuje posebnega vzdrževanja, redno čiščenje z pH nevtralnim šamponom, nevtralno visoko peneče predpranje, razmaščevalec na osnovi citrusov ter quick detailer bodo podaljšali življensko dobo premaza. Izogibajte se čiščenju vozil z kislinskimi in visoko alkalnimi čistili.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki