Chemical Guys Vintage Leather Serum Conditioner & Coating 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

SPI111_16

Nov izdelek

Zaščitni premaz za usnje

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Vintage Series Leather Serum je premium zaščitni premaz, ki  površine ščiti, neguje in ogranja naravni videz usnjenih površin. Unikatni zaščitni premaz se udlično sprime s  površino, na njej ustvari zaščitni sloj in varuje pred škodljivimi UV žarki. Ustvarja sloj, ki odbija prah, umazanije in vodo. Usnje tako ostane mehko in prožno. S tem premazom znatno podaljšamo življensko dobo usnju. Odlično ohranjan naravni videz usnja, se moteče ne sveti in ne pušča mastnih sledi. Primeren je za vse vrste in barve usnja.


Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesemo na dobro očiščeno površino, ki smo je prej očistili s specialnim čistilom za usnje. Priporočamo nanos z ustreznimi aplikatorji, ki so nežni do površin. Počakamo ca 15 minut in ostanek odstranimo z čisto suho krpo.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj  dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali  zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

 

Povezani izdelki