Gyeon Q2 Leather Shield 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


61,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,89 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,89 €
Odplačati želim čim prej
3 x 21,55 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 21,55 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2LS100

Nov izdelek

Keramična zaščita za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2 Leather Shield je napreden keramični premaz, zasnovan posebej za uporabo na usnjenih površinah. Primeren je za uporabo na vseh tipih usnja in ne vpliva na izgled površine. Je zelo enostaven na nanos, potreben je le en sloj premaza. Odbija umazanijo in preprečuje razbarvanje, ščiti pred tekočinami in UV žarki. Napredna SiO2 formula zagotavlja odlično zaščito pred umazanijo, UV žarki in vsakodnevno uporabo. Zasnovan je za uporabo na vseh tipih modernega usnja, nudi odlično zaščito, ne vpliva na barvo ter za seboj pušča naraven, mat izgled. Usnje po nanosu premaza ne postane trdno ali drseče.

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 Leather Shield 30ml
- 1x Aplikator za nanos
- 4x Semiš krpica za nanos

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: >12 mesecev / 20.000 km
- pH toleranca: pH 2-11
- Pokrivnost: cca. 40ml / vozilo

Navodila za uporabo: Pred uporabo sredstvo preizkusite na skritem mestu. Površino dobro očistite z čistilom Q2M Leather Cleaner oz. podobnim čistilnim sredstvom. Nanesite manjšo količino premaza na semiš krpico, ki jo predhodno ovijete okoli aplikatorja. Leather Shield čimbolj enakomerno nanesite po površini. Premaza ni potrebno odstranjevati, le pustite ga, da se posuši.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. VSEBUJE: Nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom; destilati (nafta), hidrotretirani (lahki); Cyclosilazanes, di-Me, Me hydrogen, polymers with di-Me hydrogen silazanes, reaction products with 3-(triethoxysilyl)-1-propanamine.

Povezani izdelki