D-Con Pure Leather Conditioner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

DSPI_401_500

Nov izdelek

Balzam za usnje

Category: Negovalne kreme.
Tag:

Več informacij

Sredstvo za zaščito in obnovo vseh vrst usnjenih površin. Sredstvo povrača usnjene površine nazaj v prvotno stanje. Skrb za usnje je enako kot skrb za kožo. Površinam povrne mehkobo, obenem pa mu nudi dolgotrajno zaščito. Leather Conditioner usnje vlaži in s tem zmanjša možnost popokanja in sušenja. Naravne čistilne sposobnosti aloe omogočajo Leather Conditioner-ju, da odstrani lažje madeže z vseh usnjenih površin. Unikatna formula je suha na otip, površina po nanosu postane gladka, vozilo pa zadiši po usnju. Leather Conditioner zagotavlja odlično UV zaščito, ki preprečuje popokanje in bledenje usnja.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom Leather Conditionerja, površino dobro očistite z namenskim čistilom za usnje. Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite na mikro krpo ali aplikator in ga enakomerno razmažite po celotni površini. Pustite, da se krema vpije in nato ostanek obrišite s čisto krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki